Blogi

”Seksuaalisuus – vastavirtaa ja uniikkia nautintoa”

12.6.2017

Lue blogi tästä – ”Seksuaalisuus – vastavirtaa ja uniikkia nautintoa”

Juha Kilpiän 7.6.2017 kirjoittama blogi Minduulle.

Minduu on yhteiskunnallinen yritys, jonka tarkoitus on etsiä uusia ratkaisuja mielenterveysongelmien ehkäisyyn ja hoitoon. Pyrimme parantamaan mielenterveyspalveluiden saatavuutta kehittämällä uusia web-pohjaisia palveluita. Heidän sääntöjen mukaan 51 % voittovaroista on käytettävä uusien mielenterveyspalveluiden kehittämiseen ja/tai mielenterveystyön tukemiseen. Yhtiön pääasiallinen tavoite on ehkäistä ja parantaa mielenterveysongelmia.

Samalla he julkaisevat ”Hyvän Mielen Blogia” – Kirjoituksia hyvinvoinnista ja mielenterveydestä.

Halusin kirjoittaa siitä, miten olennaista on se, miten seksuaalisuudesta viestitään.  Hyvinvointia lisäisi puhe seksuaalisuudesta, joka olisi liitettävissä omaan todellisuuteen, elämäntarinaan ja ainutlaatuiseen tapaan olla olemassa. Joka ei olisi vaativa vaan enemmänkin lupaa antava.

Siitä olisi puhuttava niin, etteivät asiakkaista kilpailevat iltapäivälehdet ja mediaseksikkyyden paisteessa rusketustaan nostattavat asiantuntijat voisi tehdä siitä sarjatuotannon tuotetta, hyvinvoinnin markkinoille brändättynä ”ravintolisää”, halpaa tukkueliksiiriä, joka lupauksen mukaan tuottaisi onnen – kunhan vain aavistuksen paremmin, pidempään ja aistikkaammin. Niissä seksuaalisuus ohennetaan ja yksinkertaistetaan kulutustuotteeksi. Se saa minut ärsyyntymään.