Kontekstin taju – kirja

Aktuaali koulutuspalvelu kustantaa ja julkaisee 1.11.2022 kirjan Kontekstin taju – karttakirja voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaamiseen. Kirjan voit ennakkotilata tämän sivun alalaidasta.

Ryhmän ohjaaminen on tavoitteellista, aktiivista, dialogista, osallisuudesta ja vertaisuudesta voimaa ammentavaa ammatillista tapaa toimia ryhmän ja sen yksilöiden hyväksi ymmärtäen kontekstin mukanaan tuomat vaateet.

Voimavarakeskeinen ryhmän ohjaaminen on paljon enemmän kuin ennalta opeteltujen sääntöjen tai kerta toisensa perään toistuvien faktojen mekaanista noudattamista. Se on aktiivista ja luovaa toimintaa sekä kontekstin ymmärryksen tavoittelua. Se on aina kytköksissä ohjaajan ja ryhmäläisten arvoihin, ihmiskäsitykseen ja maailmankatsomukseen.

Kirja kutsuu matkalle tutkimaan omaa tapaa toimia voimavarakeskeisenä ryhmän ohjaajana sekä löytämään siitä tavasta ne ulottuvuudet, joista voi ohjaajana innostua, voimaantua ja kokea työssä merkityksellisyyttä.

Lisätietoa kirjasta löydät täältä.

Ennakkotilaus

Kontekstin taju – kirja julkaistaan 1.11.2022. Sen hinta on 26 € (sis. alv 10 %) + mahdolliset postikulut. Kirjan hinta ennakkotilaajille on 21 € (sis. alv 10 %) + postikulut. Kirjatilaus postitetaan 1.11.2022 tai sitten, kun tilaus on maksettu.