Tapahtuma / Työnohjaus

Yhteisömanagerien työnohjauspäivä – 11.10.2017 Helsingissä

21.6.2017

Aktuaali koulutuspalvelu toteuttaa työnohjauspäivän yhteisömanagereille. 
11.10.2017 klo 10 – 16 , Viipurinkatu 6, Helsinki. 

Työnohjaajana toimii Juha Kilpiä. Hänestä ja hänen tavasta ajatella työnohjauksesta saat lisätietoa täältä.

Idea työnohjauspäivästä syntyi Cmad.fi tapahtuman yhteydessä. Sinne Aktuaali koulutuspalvelu päätyi Kinda Oy:n Pauliina Mäkelän suosittelemana. Sitä ennen Juha Kilpiä oli yhdessä Pauliinan kanssa toiminut kouluttajana Kohtaaminen ja osallisuus – yhteisöhyvinvoinnin edistäminen sosiaalisen median avulla koulutuksessa. Keskustelut Cmad.fi tapahtumassa lukuisten yhteisömanagereiden kanssa ja tästä myöhemmin käydyt keskustelut Pauliinan kanssa johtivat siihen lopputulemaan, että tälle työnohjauspäivälle on tarvetta.

Työnohjaus on menetelmä, jossa työnohjaussuhteessa ihmiset yhdessä etsivät vaihtoehtoisia näkökulmia ymmärtää ja olla suhteessa työhönsä, sekä tarkoituksenmukaisia tapoja toimia erilaisissa työtilanteissa. Työnohjaus on ilmiöiden äärelle pysähtymistä, ilmiöiden yhdessä tutkimista ja ilmiöistä yhdessä oppimista. Miten minun kannattaa olla suhteessa ilmiöön ja miten toimia, jotta toimintani olisi hyödyllistä?

Tavoitteena on työnohjauksellisin keinoin edistää yhteisömanagereiden työssä jaksamista ja ammatillista kehittymistä sekä toisaalta edistää ammatillisen vertaisuuden rakentumista, hyvinvointia ja ammatillista otetta. Tarkemmat tavoitteet sovitaan ryhmän kanssa yhdessä. Viitekehys työnohjaukselle on voimavarakeskeinen, sosiaalisen konstruktionismin pohjalta lähtevä ja dialogisia, narratiivisia sekä reflektiivisiä toimintatapoja hyödyntävä.

Työnohjauspäivän hinta on 100 € / hlö (sis. alv 24 %).
Mukaan mahtuu 8 yhteisömanageria. 

Päivän aikataulu
10.00 – 12.00 työskentely
12.00 – 13.00 lounas (oma kustanteinen)
13.00 – 14.30 työskentely
14.30 – 15.00 päiväkahvi/tee (talo tarjoaa)
15.00 – 16.00 työskentely

Työnohjauspaikan voit ostaa tästä
Lisätietoa voit kysyä tästä