Työnohjaus

Juha Kilpiä on työnohjaaja. Lisäksi hän on kouluttaja, voimavarakeskeinen ryhmänohjaaja ja seksuaalipedagogi, jolla on kokemusta mm. monenlaisesta kriisityöstä, lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä, vapaaehtoistyöstä ja järjestömaailmasta. Juha pitää kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta sekä innostuu hyvästä dialogista.

Juha Kilpiä toimii työnohjaajana yksilöille ja ryhmille. Ohjauksen viitekehys on voimavarakeskeinen. Lähestymiskulmaa määrittävät ajatukset tiedon yhteisöllisyydestä, olemisen tavan dialogisuudesta ja ihmisen kunnioituksesta. Työssä laatu, eettisyys ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Nämä kaikki vaikuttavat toisiinsa.

Yhdessä ajattelemisen taito on ratkaisevaa työssä kehittymisen sekä työn kehittymisen kannalta. Mahdollisuus etsiä ja tutkia vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia, löytää vastauksia kysymykseen kuinka juuri minun tulisi toimia, ovat ensiarvoisen tärkeitä työelämän kannalta.

Kunnioituksen ihmisen ainutlaatuisuutta ja yhdenvertaisuutta kohtaan tulisi näkyä paitsi työssämme suhteessa ihmisiin, joille teemme työtä, myös kollegojamme kohtaan. Tämän tulisi näkyä myös työnohjauksessa.

    Ota yhteyttä: